Translate

fredag 18 oktober 2013

Besök på gång!

Flemingsberg
Fredag 18 oktober 2013

Hej ungdomar!

Jag hoppas att ni har det väl.

Om ett par timmar börjar sista arbetsdagen i vecka 42 och vecka 43 blir på ingående. Efter vecka 43 kommer en lovvecka för er. Personalen får dock arbeta under första tre dagarna den veckan.

Även vecka 43 blir lite annorlunda för er. Fredag är "Temadag" och både tvåor och treor kommer att befinna sig utanför skolan och på så sätt känna sig närmare lovet.

När det gäller Religionskunskap kommer vi att ha det lite annorlunda: På tisdag (22 oktober 2013) kommer vi att ha besök av "Jehovas vittnen". Jag har tagit kontakt med dem och de har lovat ställa upp med två personer, besöka oss och prata om sin tro och dess grundsatser.

Jag anser att besök utifrån och i vårt fall av människor som ger oss möjlighet att lyssna på dem och få veta mer om deras tro är utvecklande. Självklart ska vi ta emot dessa personer som ställer upp för att ge oss bättre insikt i deras tankar, liv och verksamhet på bästa möjliga sättet.

Vill ni förbereda er inför besöket? Det finns många hemsidor som erbjuder information om organisationen. Här har ni några få av dessa:

http://sv.wikipedia.org/wiki/Jehovas_vittnen

http://www.jw.org/sv/

http://www.fritanke.se/att-vaxa-upp-i-jehovas-vittnen/

Självklart finns det mycket mer du kan läsa. Läs och begrunda. Kom till tisdagens tematimme om "Jehovas vittnen och dess verksamhet i Tumba", lyssna, tänk, fråga, lyssna ännu mera och lär dig!

mvh
Nader

2 kommentarer: